Diamond Elite

Antal tilmeldte: 15/20 Alder: 12-18 Pris: 750,00 DKK
06/09/2022 - 25/04/2023 Multihallen Tirsdag 19:30-21:00 Instruktør: Tanya Nyborg
Beskrivelse

Diamond Elite er et hold for danseglade piger og drenge der er interesserede i at udvikle deres potentiale og samtidig være en del af et socialt dansehold.

Holdet består af grundlægger og instruktør Tanya, og hjælpetræner Marie, som hver tirsdag stiller op med hård og sjov opvarmning, samt udfordrende, sjove og vilde danseserier, som vi i slutningen af sæsonen viser frem i hhv. Roskilde og Borup.

Som en grundsten på holdet, skal der være plads til alle, uanset niveau. Vi går op i, at der er god stemning og tone blandt alle, og at man trives på holdet med de energiske dansere der er. Hos os, bidrager sammenholdet til udviklingen hos den enkelte, og vi går altid hjem med et smil på læben eller et nyt trick i ærmet.

Vi er åbne for idéer og nye tiltag fra vores dansere og elsker inspiration, specielt ud fra hvad den enkelte danser har kompetencer til.

Som en del af holdets opfordringer, er det vigtigt at man er mødepligtige, deltagende og respektfulde i undervisningen. Vi træner op til en opvisning og derfor er det en del af holdpolitikken, at man kommer til træningerne.

Holdets aldersinterval er 12-18 år, og træningerne ligger tirsdage kl.19:30-21:00.

Vi har i løbet af en sæson, også gerne en ekstratræning, som ligger på en lørdag i en weekend, og tæt på opvisningerne, så vi kan gøre os ekstra klar og få styr på det sidste inden det går løs til opvisningerne.

Vi glæder os til at møde nye, som gamle dansere, og til et brag af en sæson.

Ved yderligere spørgsmål kan jeg kontaktes på
Tlf: 29 33 05 55
Mail: tanya.nyborg@hotmail.com

Pris: 750,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Tanya Nyborg